Skip to ContentSkip to Navigation
Home Werken bij Overzicht Vacatures Twee leden voor de Raad van Toezicht Noorderpoort

Twee leden voor de Raad van Toezicht Noorderpoort

Wij zijn op zoek naar twee leden voor de Raad van Toezicht van Noorderpoort.

Vanwege het verstrijken van de maximale zittingstermijn van twee keer vier jaar van de huidige leden van de Raad van Toezicht van Noorderpoort, zijn wij op zoek naar twee nieuwe collega‘s. Vanuit het streven naar een uitgebalanceerd geheel van deskundigheden binnen de Raad wordt in aanvulling op het algemene profiel (zie bijlage bij onderstaande vacature) bij voorkeur ook specifieke kennis, ervaring of affiniteit gevraagd op de onderstaande terreinen.

  • Vacature 1 vanaf 1 april 2019: als Lid van de Raad van Toezicht heeft u kennis van ICT/digitale platforms, gericht op toekomstige ontwikkelingen in de digitale wereld/digitalisering van vakmanschap. Deze kandidaat zal zitting nemen in de commissie onderwijs van de Raad van Toezicht.
  • Vacature 2 vanaf 1 juli 2019: als Lid van de Raad van Toezicht heeft u bestuurlijke ervaring en financieel inzicht, u bent beschouwend en u heeft ervaring in publieke organisaties.  Deze kandidaat zal zitting nemen in de commissie control van de Raad van Toezicht.
Klik hier om deze vacature te bekijken
Terug naar boven