Skip to ContentSkip to Navigation
Home Werken bij Overzicht Vacatures Medewerker Financiële Administratie

Medewerker Financiële Administratie

Voor de afdeling Financieel Economische Zaken (FEZ) zoekt Noorderpoort een allround medewerker die gaat bijdragen aan de verdere professionalisering van de financiële administratie. We zijn op zoek naar een verbinder voor de afdeling die een bijdrage kan leveren aan de verbetering van de financiële processen.

  • 0,8-1,0 fte
  • MBO/HBO

Solliciteer op deze functie

Een moment geduld, je sollicitatie wordt verzonden.
{{succesResult_AanmeldForm}} {{succesResult_AanmeldForm}}
{{errormsg_AanmeldForm}}
Over deze vacature

Over deze baan

Als beleidsondersteuner werk je binnen een dienst of school. De werkzaamheden op het terrein van het verzamelen en analyseren van informatie. Deze informatie is bestemd voor zowel interne als externe belanghebbenden. Op basis van de informatie worden suggesties gedaan voor het verbeteren van werkprocessen en aanzetten gegeven voor het ontwikkelen van beleid. Je fungeert als vraagbaak voor je collega’s en interne klanten. Je blijft je ontwikkelen in je vakgebied en je professioneel handelen

De kaders waarbinnen je als medewerker financiële administratie werkt zijn de beleidsafspraken en relevante wet- en regelgeving. Je bent op de hoogte van de voor je vakgebied relevante ontwikkelingen en integreert die in je werkzaamheden. Je bouwt een intern netwerk op, je bent duidelijk in je communicatie en hebt overtuigingskracht, je kunt schakelen op verschillende niveaus in de organisatie en op de eigen afdeling. Je ondersteunt bij de werkzaamheden van de crediteuren-, debiteuren- en grootboekadministratie. Je voert een projectadministratie voor de nieuw-/verbouwprojecten binnen Noorderpoort. Verder lever je een bijdrage aan het samenstellen van de jaarrekening(dossiers) t.b.v. de jaarlijkse accountantscontrole. Daarnaast ben je betrokken bij de professionalisering van de afdeling.

Jouw werkomgeving

Je gaat werken bij de dienst Financieel Economische Zaken (FEZ). De dienst FEZ draagt zorg voor het formuleren, (doen) uitvoeren en bewaken van het financiële, economische en administratieve beleid op basis van de strategische doelstellingen van Noorderpoort en de vigerende wet - en regelgeving. Deze activiteiten zijn er op gericht om het management een optimaal beheers- en bestuursinstrument te verschaffen waardoor de middelen voor de student zo optimaal mogelijk kunnen worden ingezet. De dienst bestaat uit de afdelingen financiële administratie, projectadministratie, salarisadministratie, controlling, centrale studentenadministratie en inkoop.

Dit ben jij

  • In het bezit van een HBO diploma Bedrijfseconomie of SPD
  • Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring (in onderwijs is een pré)
  • Je hebt ervaring met financiële pakketten (AFAS en Proquro is een pré) en MS Office (Excel)
  • Je bent flexibel, zelfstandig, communicatief vaardig, accuraat, proactief, analytisch sterk en een teamplayer

Passen wij bij jou?

Bij Noorderpoort hechten we veel waarde aan een leven lang leren. Voor onze studenten, maar ook voor onze medewerkers. Je krijgt bij ons daarom alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Werken met jongeren vinden wij inspirerend en uitdagend. Het vergt flexibiliteit, inlevingsvermogen en doortastendheid van zowel onze docenten als onze medewerkers in ondersteunende functies.

Wij zetten ons elke dag met veel passie en plezier in voor het succes van onze studenten. Het bieden van uitstekend onderwijs heeft daarin altijd onze focus. Uitstekend onderwijs betekent in onze ogen onder andere dat er een nadrukkelijke verbinding is met de praktijk.

Wij bieden

Een professionele en inspirerende werkomgeving met volop ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Bij Noorderpoort staat samenwerken, kennis delen en zelfstandigheid hoog in het vaandel. Dit komt goed tot uiting in onze cultuur en het Nieuwe Werken. Ons arbeidsvoorwaardenpakket zorgt voor een goede beloning en mogelijkheden werk en privé op een voor jou passende manier te combineren.

Het betreft een tijdelijke dienstverband voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Salariëring is schaal 8 (min. €2.184 en max (€3.286,-) conform CAO MBO). Inschaling is afhankelijk van (relevante) werkervaring en opleidingsniveau.

Gesprekken vinden plaats in week 13 op dinsdag 26 maart tussen 13.00 – 16.00 uur en donderdag 28 maart tussen 10.00 en 12.00 uur.

De vacature is tegelijkertijd intern en extern uitgezet waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben.

Solliciteren

Leuk dat je geïnteresseerd bent in deze vacature!

Heb je vragen? Neem dan contact op met:

avatar

Groningen
Zwanet Oosterhuis
z.oosterhuis@noorderpoort.nl
088 - 230 83 90

Sluitingsdatum:
zaterdag, 23 maart 2019
Plaatsingsdatum:
woensdag, 13 maart 2019
Vacaturenummer:
19.009

Solliciteer op deze functie

Een moment geduld, je sollicitatie wordt verzonden.
{{succesResult_AanmeldFormOnder}} {{succesResult_AanmeldFormOnder}}
{{errormsg_AanmeldFormOnder}}

Reacties van uitzendbureaus worden niet in behandeling genomen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature op:

Terug naar boven