< Skip to ContentSkip to Navigation
Home Studeren bij Noorderpoort Start van het studiejaar

Start van het studiejaar

Je vindt hier vanaf 1 juli 2021 informatie over je introductie, het bestellen van boeken, een laptop en andere materialen die je nodig hebt voor het studiejaar 2021-2022. Zorg dus dat je dit goed bekijkt!

Klik op jouw school (aan de linkerkant) om je startinformatie op te halen

Wanneer word ik op school verwacht?

Wanneer je op school wordt verwacht, lees je in de startinformatie van je opleiding.

  • Ben je eerstejaars student dan kun je jouw introductie informatie vinden bij je school. Klik op de naam van je school (aan de linkerkant van deze pagina) en bekijk de startinformatie. Meer informatie over de start van jouw studie kun je vinden op Noorderportal bij Mijn Start. 
  • Ben je tweedejaars of hoger dan vind je de informatie bij Mijn Start op de Noorderportal.

Belangrijk is dat je gegevens en opleiding kloppen dus mocht je bij het inloggen op Noorderportal zien dat er iets niet klopt aan jouw inschrijving? Neem dan contact met ons op. Ook tijdens de zomervakantie zijn wij bereikbaar tussen 9.00 - 15.00 uur via:

Whatsapp 06 25 68 19 18
E-mail hotspot@noorderpoort.nl
Telefoon 0800 - 66 77 885

Wat mag je verwachten van je start bij Noorderpoort?

  • We laten je uiterlijk 3 september weten wanneer je op school wordt verwacht en hoe de start van jouw studiejaar eruit ziet
  • We wijzen je de weg wanneer je op school komt
  • We hebben een servicecentrum waar je met al je vragen terecht kunt
  • We zorgen ervoor dat je in de eerste weken je studiegenoten leert kennen
  • Je wordt vanuit jouw opleiding op de hoogte gehouden over jouw studie

Hoe krijg ik toegang tot Noorderportal, mijn digitale campus?

Noorderportal is jouw persoonlijke studieomgeving. De inloggegevens ontvang je op het door jou opgegeven mailadres. Geen inloggegevens ontvangen, neem dan contact op met het Servicecentrum voor studenten, tel. 088-2309000. Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur. Zij helpen je graag verder.

Vanaf 26 juli kun je met al je vragen terecht bij het zomerbereikbaarheidsteam, zie voor bereikbaarheid de vraag hieronder.

Binnen Noorderportal vind je allerlei tools die het studeren makkelijker maken en je ziet hier straks je rooster en studieresultaten in terug.

Een deel van je lessen volg je online. Ook hiervoor is Noorderportal het vertrekpunt. We wijzen je er de weg in onze digitale campus en geven je alle informatie die je nodig hebt om je online lessen goed te kunnen volgen. Van de programma’s die we hiervoor gebruiken, tot de manier waarop je een digitale klas binnenkomt. 

Heb je tijdens de zomervakantie nog vragen over de start van het studiejaar?

Het zomerbereikbaarheidsteam helpt je graag. Van 26 juli t/m 27 augustus kun je ze bereiken op werkdagen tussen 9.00 en 15.00 uur. Stel je vraag in de chat of neem contact met ze op via:

Terug naar boven