< Skip to ContentSkip to Navigation
Home Studeren bij Noorderpoort Hotspot

Hotspot

In het opvallende oranje gebouw op het Europapark in Groningen, naast het voetbalstadion, is Noorderpoort Hotspot gevestigd. Het is geen school, geen kantoor, maar het bruisend hart van Noorderpoort.

Hotspot kan je helpen bij je studiekeuze
Wil je weten welke opleiding goed bij jouw talenten past? Of heb je vragen over bijvoorbeeld inschrijving, studiekosten, stage, of extra begeleiding tijdens je studie? Dan is Noorderpoort Hotspot de plek om je vraag te stellen. Loop gewoon even binnen, of mail/app/bel je vragen. Ook je ouders/verzorgers zijn natuurlijk welkom. 

Hotspot inspireert je
Noorderpoort Hotspot is ook de plek om inspiratie op te doen over interessante, innovatieve projecten. Neem eens een kijkje in de school experience pop-up. Hier laat steeds een andere Noorderpoort-school zien welke projecten en vernieuwingen op hun werkterrein actueel zijn.

Denk je na over het starten van je eigen onderneming? In de Hotspot stellen startups van Noorderpoort-studenten zich aan je voor. Laat je door hen inspireren om ook aan de slag te gaan met jouw ideeën.

Hotspot brengt jou in contact met de praktijk
Regelmatig zijn er in de Hotspot meet-ups tussen Noorderpoort-studenten en het bedrijfsleven over een bepaald thema. Het doel is om ideeën en kennis te delen, van elkaar te leren en samen aan echte projecten te werken.

Nieuwsgierig geworden?
Neem contact met ons op. Of nog beter: loop eens binnen, we zitten vlak bij Station Europapark.

Noorderpoort Hotspot
Boumaboulevard 400
9723 ZT Groningen

Telefoon: 0800 - 66 77 88 5 (gratis)
WhatsApp: 06 - 25 68 19 18
Mail: hotspot@noorderpoort.nl
Twitter: @NP_Hotspot

Geopend en bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 - 17:00 uur.

Terug naar boven