< Skip to ContentSkip to Navigation
Home Open dagen Voorlichting Online kennismaken met Kunst & Multimedia

Online kennismaken met Kunst & Multimedia

Heb jij een passie voor kunst, theater, muziek, multimedia of gaming? Binnen de opleidingen van kunst en multimedia draait alles om creativiteit en talent. In elke opleiding kun je veel van jezelf kwijt en krijg je alle ruimte om een ​​eigen, unieke stijl te ontwikkelen. Ontdek in deze video de verschillende opleidingen van Kunst & Multimedia:

Lees meer over de opleidingen kunst & multimedia en meld je direct aan

Softwareontwikkelaar web en apps of games
Werk jij nauwkeurig en kan je goed omgaan met tijdsdruk? En ben je creatief, probleemoplossend, klantgericht en flexibel? Houd je van zelfstandig werken, maar ook van samenwerken in multidisciplinaire teams? Dan is deze opleiding misschien wel iets voor jou!

Meer weten over de opleiding of je aanmelden?
Als softwareontwikkelaar games maak je toffe games en applicaties. In een team met verschillende specialisten werk je een idee naar het eindproduct toe. Hoe chill is het als straks tienduizenden mensen jouw game spelen.
> Software Developer games

Als softwareontwikkelaar web & apps houd je je bezig met het ontwikkelen van websites, applicaties en mobiele apps. Softwareontwikkeling is een specialistisch vak, dus jij bent de kenner. Aan het eind van het ontwikkeltraject presenteer jij vol trots een mooie, nieuwe website of app.
> Software Developer web en apps

Terug naar boven