< Skip to ContentSkip to Navigation
Home Open dagen Voorlichting Onderwijs voor volwassenen

Onderwijs voor volwassenen

Wil jij meer uit jezelf halen in je huidige baan? Denk je na over een andere functie bij je werkgever? Of overweeg je misschien wel een carrièreswitch? Noorderpoort biedt met Leven Lang Ontwikkelen een groot aantal opleidingen aan, speciaal voor volwassenen. Van bijspijkercursussen en vaktrainingen tot volledige mbo-opleidingen in de vorm van werken en leren (BBL). Je bent tenslotte nooit te oud om te leren. Dus daag jezelf uit en maak werk van je (loop)baan!

Kies voor een Leven Lang Ontwikkelen en bekijk hieronder de mogelijkheden:

Werken en leren (BBL-opleidingen)

Wil je werken en leren combineren? Dan is een BBL-opleiding iets voor jou. Bij een opleiding in de beroepsbegeleidende leerweg (BBL), werk je het grootste deel van de week bij een erkend leerbedrijf en ga je één of twee dagen per week naar een Noorderpoort-locatie voor de theorie. Je doet dus alle praktijkervaring op in het bedrijf waar je werkt.

Bekijk onze BBL-opleidingen

Trainingen en cursussen

Wil je een training volgen om je vakkennis aan te scherpen? Of wil je je laten bij- of omscholen? Wij bieden een groot aantal vaktrainingen aan.

Bekijk onze trainingen

Ook bedrijven en instellingen kunnen bij ons terecht voor het bijscholen van hun personeel en het verzorgen van trainingen op maat. Voor een gesprek over andere mogelijkheden, neem gerust contact met ons op. Zo helpen wij samen om de regio te versterken.

Bijspijkercursussen

Wil je je basiskennis bijspijkeren op het gebied van Nederlands, computergebruik of rekenen? Wij hebben hiervoor verschillende Educatie-cursussen, afgestemd op jouw behoefte.

Bekijk onze cursussen

Meer weten?
Wil je meer informatie over de opleidingsmogelijkheden bij Noorderpoort? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers bij Noorderpoort Hotspot.

Bel gratis: 0800 - 66 77 88 5
WhatsApp: 06 - 25 68 19 18
Mail: hotspot@noorderpoort.nl

Wij zijn bereikbaar van ma t/m vr tussen 09.00 - 17.00 uur.

Terug naar boven