< Skip to ContentSkip to Navigation
Home Open dagen Last Minute Informatiemarkt

Last Minute Informatiemarkt28 mei 2020

  • do 28 mei 2020
  • 17:00 - 19:00
  • Groningen - Noorderpoort Hotspot

Heb je nog geen mbo-studie gekozen? Doe dat dan snel. Kom naar onze Last Minute Informatieavond. We helpen je graag met het kiezen van de juiste opleiding.

Over de open dagen

Op deze Last Minute Informatieavond in Noorderpoort Hotspot kom jij alles te weten over onze mbo-opleidingen. Onze docenten en studenten zijn aanwezig om je te helpen bij het maken van jouw keuze. Er is alle ruimte voor een persoonlijk gesprek. Onze voorlichters kunnen jouw vragen beantwoorden over bijvoorbeeld de inhoud van opleidingen, schoolkosten, doorstuderen en kans op werk.

Als je tijdens deze avond ook al weet welke opleiding je wilt doen, dan kun je je direct aanmelden. Het is dus belangrijk om je burgerservicenummer (BSN) mee te nemen. Dit nummer staat bijvoorbeeld op je zorgpas of ID-kaart.

Bereikbaar
Vanaf station Groningen-Europapark is het maar een paar minuten lopen naar Noorderpoort Hotspot. Als je met de auto komt, dan kun je parkeren bij een van de parkeergarages/-terreinen in de omgeving. Na een paar minuten wandelen ben je bij Noorderpoort Hotspot.

Adres & Routebeschrijving

Boumaboulevard 400
9723 ZT Groningen

Routebeschrijving

Kunnen we je helpen?

Twijfel je welke studie je moet doen? We helpen je graag. Neem contact op met ons team van Noorderpoort Hotspot.

Wij zijn bereikbaar van ma t/m vr tussen 09.00 - 17.00 uur

Terug naar boven