;

Assistent dienstverlening

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 1
Duur
1 jaar
Crebo
25741
Locatie
Meerdere locaties
Assistent Dienstverlening

Alles over deze opleiding

Als assistent dienstverlening werk je op veel verschillende plaatsen. De taken die je uitvoert kunnen daarom heel verschillend zijn. Bijvoorbeeld schoonmaken van kantoren. Het assisteren bij de verzorging van ouderen of kinderen. Je kunt gaan werken op één vaste plek of juist op veel verschillende locaties.

Over jou

  • Je kunt goed met mensen omgaan
  • Je kunt goed samenwerken
  • Je kunt veilig en hygiënisch werken

Deze opleiding duurt één jaar. Tijdens het leerjaar heb je les op school en loop je stage bij een bedrijf. Naast de algemene vakken als Nederlands, Rekenen en Sport, krijg je ook een aantal uren per week Vakleer. Je maakt dan verslagen, oefent praktijksituaties, voert gesprekken, houdt een presentatie of maakt een werkstuk. 

Locaties

Pastorielaan 4

Appingedam

Noorderpoort Appingedam is een kleine Noorderpoort-school met veel persoonlijke aandacht voor iedere student. Bij ons staat de praktijk centraal. Wij bieden beroepsopleidingen in de richtingen zorg, welzijn en servicemedewerker breed. Daarnaast hebben we éénjarige Entree-opleidingen op niveau 1.

Noorderpoort Appingedam is onderdeel van de Campus Eemsdelta Groningen. Deze onderwijscampus bestaat uit vier scholen voor voortgezet onderwijs en mbo. Zij werken nauw samen met elkaar én met verenigingen en bedrijven uit de regio.

Adres

Pastorielaan 4
9901 CE Appingedam