< Skip to ContentSkip to Navigation
Home Locaties Veendam beroepsonderwijs veendam

Beroepsonderwijs Veendam

Studiekeuze-event

In de week van 2 t/m 6 november 2020 organiseren we studiekeuze-events. Tijdens zo’n studiekeuze-event kun je in gesprek met een voorlichter/docent van de opleiding waarin jij geïnteresseerd bent. Op deze manier kun je alles over de opleiding te weten komen. Zo’n gesprek duurt maximaal 20 minuten.

Hoe werkt de planner?

  1. Kies in de planner eerst de opleiding van jouw keuze. Daarna kies je in de week van 2 t/m 6 november een beschikbare datum (deze datum is zwart gedrukt), én kies je een beschikbaar tijdstip.
  2. Vul daarna je contactgegevens in en klik op ‘Reserveren’.

Over ons

Beroepsonderwijs Veendam is een kleine school waar iedereen elkaar kent. We verzorgen een groot aantal opleidingen op het gebied van handel en ondernemerschap en zorg en welzijn. Daarnaast bieden we de opleiding Servicemedewerker Breed (niveau 2) en de Entree-opleiding (niveau 1).

Wij geloven in individuele zorg, en hebben altijd het succes van onze studenten voor ogen. Bovendien hebben we intensieve contacten met regionale bedrijven en instellingen. We werken onder andere samen in zogenaamde gildes. Onze studenten leren daar in de praktijk van ervaren medewerkers de fijne kneepjes van het vak, bijvoorbeeld in een zorginstelling of in een winkel. Hierdoor zijn onze opleidingen praktijkgericht en kunnen we onze studenten goed helpen bij het vinden van een stage- of werkplek.

Adres

Hertenkampstraat 6
9641 GA Veendam

Openingstijden

Werkdagen van 08:00 - 17:00

Routebeschrijving

Postadres

Postbus 80
9640 AB Veendam

Contact

Bekijk de opleidingen op deze locatie

Terug naar boven