< Skip to ContentSkip to Navigation
Home Locaties Laboratoriumtechniek energy maritime - laboratoriumtechniek

Energy & Maritime - Laboratoriumtechniek

Onze school is gelegen aan de rand van Delfzijl en op de Zernike-campus in Groningen. In Delfzijl worden de opleidingen Energy & Maritime gegeven, en in Groningen Laboratorium- en Procestechniek.

Energy & Maritime
Het aardbevingsbestendige gebouw in Delfzijl is voorzien van alle moderne technieken, waaronder een simulator waarin je een groot schip leert besturen. Wij werken volgens het MyTec-concept. Dit houdt in dat bedrijven uit de regio nauw bij de opleiding zijn betrokken. Onze studenten komen hierdoor tijdens hun opleiding al snel in aanraking met het beroep, onder andere via gastcolleges en opdrachten bij bedrijven.

Deskundige en enthousiaste docenten, veelal afkomstig uit de praktijk, leiden studenten op voor beroepen in de zeevaart, allround operationele techniek of procestechniek. Interessante beroepen die vakkennis, vakvaardigheden en een passende beroepshouding vereisen.

Laboratoriumtechniek
Onze locatie Laboratoriumtechniek verzorgt de mbo-opleidingen laboratoriumtechniek. Dit doen we in nauwe samenwerking met de Hanzehogeschool Groningen, wat zorgt voor een soepele overgang naar het hbo.

Onze studenten laboratoriumtechniek krijgen hun praktijk- en theorielessen op de locatie Zernikeplein, op de Zernike-campus. Hier hebben ze toegang tot moderne laboratoria en faciliteiten.

Procestechniek
Onze locatie Procestechniek verzorgt de mbo-opleidingen procestechniek. Onze studenten maken daarbij gebruik van het ZAP (Zernike Advanced Processing): een innovatieve werkplaats met opdrachten van bedrijven.

Adres

Zernikeplein 11 Van Doorenveste
9747 AS Groningen

Openingstijden

Werkdagen van 08:00 - 17:00

Routebeschrijving

Postadres

Postbus 9423
9703 LP Groningen

Contact

Bekijk de opleidingen op deze locatie

Terug naar boven