Skip to ContentSkip to Navigation
Home Locaties Groningen locatie veva beveiliging entree

Groningen - Locatie: VeVa | Beveiliging | Entree

NP_Entree_exterieur_16_9_3588-klein.jpg

VeVa en Beveiliging
Noorderpoort Automotive & Logistiek biedt opleidingen aan op het gebied van Automotive, Logistiek, Beveiliging en Veiligheid & Vakmanschap (VeVa). De VeVa-opleidingen voeren we samen uit met Defensie.

Wij vinden het belangrijk dat onze studenten qua kennis en vaardigheden goed aansluiten op de praktijk. Daarom werken we intensief samen met het bedrijfsleven. In Noord-Nederland zijn wij het grootste opleidingscentrum voor Automotive en Fietstechniek. In de TruckAcademy werken we samen met gerenommeerde regionale truckdealers. En voor een BBL-opleiding Beveiliging kun je in Noord-Nederland alleen bij Noorderpoort terecht.

We hebben onze opleidingen geconcentreerd in het zuiden van de stad Groningen. Aan de Bornholmstraat 31, midden op de autoboulevard, staat het hypermoderne hoofdgebouw van Automotive & Logistiek. De opleidingen VeVa en Beveiliging zitten op loopafstand aan het Winschoterdiep 50. Samen met andere Noorderpoortscholen en het spiksplinternieuwe Sportcentrum concentreren we ons op het Europapark; het kloppend hart van de stad Groningen.

Entree
De 
Entree-opleidingen van Noorderpoort worden in de stad Groningen gegeven op een prachtige locatie aan het Winschoterdiep. Op loopafstand van het station, de bushalte en andere Noorderpoortscholen. Wij zijn de school waar je terecht kunt als je nog geen vmbo-diploma hebt.

Heb je nog geen diploma? Maar wil je wel een mbo-opleiding doen? En ben je 16 jaar of ouder? Dan is een van onze Entree-opleidingen jouw kans om op het mbo te komen. Met een Entree-opleiding haal je namelijk een diploma waarmee je een mbo-opleiding op niveau 2 kunt volgen.

Wij bieden ook Entree-NT2-opleidingen aan. Een unieke combinatie van inburgering en mbo voor leerlingen van de internationale schakelklas (ISK) of inburgeraars die nog recht hebben op (een deel van) hun lening. Een Entree-NT2-diploma heeft dezelfde waarde als die van Entree.

Je kunt bij ons kiezen uit zeven verschillende profielen Entree en het programma duurt één schooljaar. Er zijn zes profielen Entree-NT2. Afhankelijk van jouw niveau en tempo duren de Entree-NT2-opleidingen één tot maximaal twee jaar. Een vast team van docenten begeleidt jou naar een diploma. Samen met je docenten bekijk je of je na je Entree-opleiding door gaat leren op mbo 2-niveau of gaat werken.

Adres

Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen

Routebeschrijving

Contact

Bekijk de opleidingen op deze locatie

Terug naar boven