< Skip to ContentSkip to Navigation
Home Locaties Groningen laboratoriumtechniek

Laboratoriumtechniek

Studiekeuze-event

In de week van 19 t/m 23 april organiseren we studiekeuze-events. Tijdens zo’n studiekeuze-event kun je (samen met je ouder(s)/verzorger(s)) in gesprek met een docent/voorlichter van de opleiding waarin jij geïnteresseerd bent. Je kunt al je vragen stellen en komt alles over de opleiding te weten. Via onderstaande knop kun je je aanmelden voor een gesprek over een opleiding op deze locatie.

Hoe werkt het aanmelden?

    1. Klik op de onderstaande knop ‘Plan een online gesprek’. Je komt in de planner terecht om een afspraak te maken.
    2. Kies in de planner eerst de opleiding van jouw keuze. Kies daarna in de week van 19 t/m 23 april een beschikbare datum, en kies ook een beschikbaar tijdstip.
    3. Vul je contactgegevens in en klik op ‘Reserveren’.
    4. Je krijgt een bevestiging/uitnodiging in je mailbox.Over ons

Onze school verzorgt de mbo-opleidingen laboratoriumtechniek. Dit doen we in nauwe samenwerking met de Hanzehogeschool Groningen, wat zorgt voor een soepele overgang naar het hbo.

Onze studenten laboratoriumtechniek krijgen hun praktijk- en theorielessen op de locatie Zernikeplein, op de Zernike-campus. Hier hebben ze toegang tot moderne laboratoria en faciliteiten.

Parkeren Zernikeplein:
Onze school is gevestigd in het Van DoorenVeste-gebouw, Zernikeplein 11. De dichstbijzijnde parkeerplaatsen zijn P3 en P4. Tot 19 uur geldt hier betaald parkeren. Betaalautomaten staan in de centrale hal van het Van DoorenVeste-gebouw.
P5 en P6 zijn iets verder gelegen, maar op loopafstand. Hier kunt u gratis parkeren. Meer info over parkeren op de Zernike-campus
U kunt ook parkeren bij P+R Reitdiep en overstappen op de bus naar Zernike-campus.

Adres

Zernikeplein 11 Van Doorenveste
9747 AS Groningen

Openingstijden

Werkdagen van 08:00 - 17:00

Routebeschrijving

Postadres

Postbus 9423
9703 LP Groningen

Contact

Bekijk de opleidingen op deze locatie

Terug naar boven