Skip to ContentSkip to Navigation
Home Locaties Groningen laboratorium procestechniek

Groningen - Laboratorium- & Procestechniek

Onze school verzorgt de mbo-opleidingen laboratorium- en procestechniek. Dit doen we in nauwe samenwerking met de Hanzehogeschool Groningen, wat zorgt voor een soepele overgang naar het hbo.

Onze studenten laboratoriumtechniek krijgen hun praktijk- en theorielessen op de locatie Zernikeplain, op de Zernike-campus. Hier hebben ze toegang tot moderne laboratoria en faciliteiten.

Onze procestechniekstudenten worden opgeleid op de school voor Technologie & ICT aan de Muntinglaan. Ook maken ze gebruik van het ZAP (Zernike Advanced Processing): een innovatieve werkplaats met opdrachten van bedrijven.

Let op: de voorlichting van Procestechniek vindt niet plaats op de locatie Zernikeplein, maar op de school voor Technologie & ICT aan de Muntinglaan. Hier hebben zij ook hun praktijk- en theorielessen.

Parkeren Zernikeplein:
Onze school is gevestigd in het Van DoorenVeste-gebouw, Zernikeplein 11. De dichstbijzijnde parkeerplaatsen zijn P3 en P4. Tot 19 uur geldt hier betaald parkeren. Betaalautomaten staan in de centrale hal van het Van DoorenVeste-gebouw.
P5 en P6 zijn iets verder gelegen, maar op loopafstand. Hier kunt u gratis parkeren. Meer info over parkeren op de Zernike-campus
U kunt ook parkeren bij P+R Reitdiep en overstappen op de bus (uitstappen bij halte Zernikeplein).

Adres

Zernikeplein 11 Van Doorenveste
9747 AS Groningen

Openingstijden

Werkdagen van 08:00 - 17:00

Routebeschrijving

Postadres

Postbus 9423
9703 LP Groningen

Contact

Volg ons op:

Bekijk de opleidingen op deze locatie

Terug naar boven