Skip to ContentSkip to Navigation
Home Locaties Entree
NP_Entree_exterieur_16_9_3588-klein.jpg

Entree

De Entree-opleidingen van Noorderpoort worden in de stad Groningen gegeven op een prachtige locatie aan het Winschoterdiep. Op loopafstand van het station, de bushalte en andere Noorderpoortscholen. Wij zijn de school waar je terecht kunt als je nog geen vmbo-diploma hebt.

Heb je nog geen diploma? Maar wil je wel een mbo-opleiding doen? En ben je 16 jaar of ouder? Dan is een van onze Entree-opleidingen jouw kans om op het mbo te komen. Met een Entree-opleiding haal je namelijk een diploma waarmee je een mbo-opleiding op niveau 2 kunt volgen.

Wij bieden ook Entree-NT2-opleidingen aan. Een unieke combinatie van inburgering en mbo voor leerlingen van de internationale schakelklas (ISK) of inburgeraars die nog recht hebben op (een deel van) hun lening. Een Entree-NT2-diploma heeft dezelfde waarde als die van Entree.

Je kunt bij ons kiezen uit zeven verschillende profielen Entree en het programma duurt één schooljaar. Er zijn zes profielen Entree-NT2. Afhankelijk van jouw niveau en tempo duren de Entree-NT2-opleidingen één tot maximaal twee jaar. Een vast team van docenten begeleidt jou naar een diploma. Samen met je docenten bekijk je of je na je Entree-opleiding door gaat leren op mbo 2-niveau of gaat werken.

Adres

Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen

Routebeschrijving

Postadres

Postbus 2605
9704 CP Groningen

Contact

Bekijk de opleidingen op deze locatie

Aantal medewerkers

Er werken 34 medewerkers op de locatie Entree

Aantal studenten

Er studeren 196 studenten op de locatie Entree

Terug naar boven