< Skip to ContentSkip to Navigation
Home Locaties Appingedam beroepsonderwijs appingedam

Beroepsonderwijs Appingedam

Studiekeuze-event

In de week van 2 t/m 6 november 2020 organiseren we studiekeuze-events. Tijdens zo’n studiekeuze-event kun je in gesprek met een voorlichter/docent van de opleiding waarin jij geïnteresseerd bent. Op deze manier kun je alles over de opleiding te weten komen. Zo’n gesprek duurt maximaal 20 minuten.

Hoe werkt de planner?

  1. Kies in de planner eerst de opleiding van jouw keuze. Daarna kies je in de week van 2 t/m 6 november een beschikbare datum (deze datum is zwart gedrukt), én kies je een beschikbaar tijdstip.
  2. Vul daarna je contactgegevens in en klik op ‘Reserveren’.

Over ons

Beroepsonderwijs Appingedam is een kleine school met veel persoonlijke aandacht voor iedere student. Bij ons staat de praktijk centraal. Daarom werken we met praktijksimulaties en hebben we intensief contact met bedrijven en instellingen in de buurt. 

Wij bieden beroepsopleidingen in diverse richtingen: maatschappelijke zorg, pedagogisch werk en servicemedewerker breed. De opleiding Servicemedewerker Breed is een niveau 2-opleiding waarin diverse richtingen van de dienstverlening gecombineerd zijn. Daarnaast geven we de eenjarige Entree-opleiding op niveau 1. Bij ons staat de praktijk centraal. Daarom onderhouden we intensief contact met bedrijven en instellingen in de buurt.

Adres

Opwierderweg 2
9902 RC Appingedam

Openingstijden

Werkdagen van 08:00 - 17:00

Routebeschrijving

Postadres

Postbus 13
9900 AA Appingedam

Contact

Bekijk de opleidingen op deze locatie

Andere leslocaties

Andere locaties waar ook lessen voor onze studenten plaatsvinden:

Werkplein Ability

Nijverheidsweg 2
9981 GJ Uithuizen

Terug naar boven