Skip to ContentSkip to Navigation
Home Bedrijven & Opleiden

Bedrijven & Opleiden

Goed opgeleide medewerkers zijn van groot belang in je organisatie. Wij dragen graag ons steentje bij door je medewerker gericht op te leiden en bij- of om te scholen. Dat kan met ons vaste BBL-aanbod, maar ook met trainingen of een opfriscursus. We kunnen zelfs een compleet opleidingstraject op maat voor je personeel maken.

Overzicht opleidingen

Wil je je personeel laten diplomeren? Met een 'werken en leren'-opleiding (BBL) kan dat. Als leerbedrijf lever je de werkplek waar je medewerker de praktijk leert, wij zorgen voor de theorie in onze BBL-opleidingen. 

Lees meer
Overzicht bedrijfstrainingen

Wil je je medewerkers hun horizon laten verbreden door bijscholing of omscholing? Noorderpoort heeft een aanbod aan cursussen en trainingen in vele soorten en maten.

Lees meer
Lijst met contactpersonen

Wil je een informatief gesprek over opleidingsmogelijkheden voor uw personeel of een op maat gemaakt opleidingstraject? Neem dan contact met ons op.

Lees meer
Jouw bedrijf als leerbedrijf

Jouw bedrijf als leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf mag je samen met ons studenten opleiden tot vakmensen.

Erkenning van kennis en kunde

Erkenning van kennis en kunde

Competenties die je hebt opgedaan door (werk)ervaring kun je bij Noorderpoort laten beschrijven en erkennen in een ervaringscertificaat. Wanneer je dit aanvult met een aangepast scholingstraject, kun je versneld een Noorderpoort-diploma behalen.

Leerbedrijven binnen Noorderpoort

Leerbedrijven binnen Noorderpoort

We hebben verschillende onderwijsleerbedrijven binnen Noorderpoort. In het leerbedrijf maken studenten kennis met alle facetten van hun toekomstige beroep.