< Skip to ContentSkip to Navigation
Home Alumni Alumni Noordercard-kortingen

Noordercard-kortingen

Ben je oud-Noorderpoorter en heb je een Noordercard? Met deze card krijg je kortingen op o.a. bioscoopkaartjes en de krant. Kijk regelmatig voor nieuwe acties en kortingen.

Let op: alleen als je al in het bezit bent van een Noordercard kun je gebruikmaken van onderstaande kortingen. Het is helaas niet meer mogelijk een Noordercard aan te vragen.

Kinepolis

Met korting naar de film bij bioscoop Kinepolis.

Op vertoon van je Noordercard betaal je slechts €7,50 voor een bioscoopkaartje. Dit is een korting van bijna 30% op de reguliere ticketprijs. De prijs is exclusief toeslagen en eventuele toekomstige prijsverhogingen en geldt alleen op het reguliere filmprogramma. 

The Read Shop

Op vertoon van je Noordercard krijg je 15% korting op alle wenskaarten. Deze korting is geldig in de Read Shop aan de Oude Markt 1C in Stadskanaal en in de Noorderpoortlocatie Beroepsonderwijs Stadskanaal aan de Sportparklaan 5 in Stadskanaal.

Noorderpoort Euroborg

10% korting op een behandeling in de kapsalon van Noorderpoort Eurborg.
Je kunt bij ons terecht voor de volgende behandelingen:

 • Knippen en föhnen
 • Permanenten
 • Kleuren
 • Watergolven

Afspraak maken
De openingstijden zijn afhankelijk van het lesrooster van de studenten. Wanneer je een afspraak maakt via onze boekingspagina kun je zelf aangeven op welk moment je graag zou willen komen, en zie je meteen de beschikbaarheid van onze kappers. Bij reservering graag vermelden dat je in het bezit bent van een Noordercard. 

10% korting op een behandeling in de beautysalon van Noorderpoort Euroborg.
De studenten die een opleiding tot schoonheidsspecialist volgen op Noorderpoort Euroborg, beschikken over een eigen beautysalon.

Wij verwelkomen je hier graag voor een, op jouw wensen afgestemde, behandeling (M/V*):

 • Gezichtsbehandeling
 • Lichaamsbehandeling
 • Cosmetische handverzorging
 • Cosmetische voetverzorging
 • Deelbehandelingen (epileren, verven etc.)

* prijslijst Beauty & Wellness Salon

Afspraak maken
Wij werken in principe niet met salon-uren. Dit met uitzondering van de laatste periode van het schooljaar. 
Bij reservering graag vermelden dat je in het bezit bent van een Noordercard. 

10% korting op een lunch of diner bij de restaurants van Noorderpoort Euroborg: Enter, Escape, en Grand-Café.
Er zijn twee mooie restaurants, Enter en Escape, waar we onze lunches, diners en buffetten verzorgen:

 • Restaurant Enter is gevestigd naast het Grand Café.
 • Restaurant Escape bevindt zich op de tweede etage van onze school en heeft een mooi uitzicht op het speelveld van FC Groningen.

De diners zijn 3-gangendiners die je kunt uitbreiden met een extra gang. De gastvrouwen en gastheren adviseren je graag bij je keuze en de daarbij passende wijnen. De lunches en diners zijn te boeken tijdens werkdagen. Tijdens weekenden en feestdagen zijn wij gesloten.

Voor een vers belegd broodje, kopje soep of een warm lunchgerechtje kun je terecht in het Grand Café. Maar ook voor een kopje koffie of thee met een lekkernij uit eigen bakkerij, gemaakt door de leerlingen van onze bakkersopleiding, ben je van harte welkom. Het Grand Café is op werkdagen geopend van 09.00 – 18.00 uur, vrijdags tot 17.00 uur, de keuken van 11.00 tot 16.00 uur.

Reserveren
Voor reserveringen kun je contact met ons opnemen via 050 31 78 200 of reserveringen@noorderpoort.nl. Bij je reservering graag vermelden dat je in het bezit bent van een Noordercard. 

10% korting op een zakelijk Noorderpoort-arrangement bij Noorderpoort Euroborg.
Noorderpoort heeft een aantal vergaderruimtes die wij geheel kunnen afstemmen op jouw wensen. Onze vergaderruimtes zijn standaard uitgerust met een beamer, scherm, pc, flipover en whiteboard (extra apparatuur op aanvraag).

Reserveren
Je kunt reserveren via euroborg@noorderpoort.nl of 050 31 78 200. Bij je reservering graag vermelden dat je in het bezit bent van een Noordercard.

Terug naar boven