< Skip to ContentSkip to Navigation
Home Actueel Vier studenten Travel & Hospitality naar Sierra Leone

Vier studenten Travel & Hospitality naar Sierra Leone

15 februari 2019

Voor het Excellentieproject Destination Management Sierra Leone vertrekken 26 februari vier studenten en drie docenten van de opleiding Travel & Hospitality, Euroborg | Gastvrijheid & Toerisme, naar Sierra Leone. Zij verblijven hier t/m 6 maart.

Het doel van de reis is een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het toerisme in Sierra Leone. Dit doet Noorderpoort in samenwerking met Fair2Travel, Sierra Leone reisgids Daniel en Guesthouse River number 2.

Om dit doel te behalen werken de studenten aan een aantal opdrachten. Voor de reisgids Daniel en het Guesthouse River number 2 wordt een promotieplan opgesteld en helpen de studenten met de uitvoering hiervan. Daarnaast denken ze na over de vraag hoe Sierra Leone op de kaart gezet kan worden. Hier schrijven ze een plan voor die direct ingezet kan worden.

De resultaten van het promotieplan en de ideeën om Sierra Leone beter op de kaart te zetten worden op 16 april 2019 door de studenten gepresenteerd in de Hotspot.   

Over excellent onderwijs bij Noorderpoort
Noorderpoort biedt inmiddels bijna 30 excellentieprogramma’s aan binnen verschillende opleidingen. Bij Noorderpoort krijgen studenten de ruimte om hun talent(en) te ontdekken en in te zetten, ongeacht leeftijd, niveau of opleiding. Studenten die graag een stapje extra willen zetten tijdens hun studie, kunnen bij deze excellentieprogramma’s hun talenten ontwikkelen en verbreden.

Het doel is om excellent vakmanschap te creëren via een verzwaard onderwijsprogramma dat meerwaarde heeft voor de student - in het vervolgonderwijs of in het werkveld. 

Wil je op de hoogte blijven van dit project? Volg ons dan de komende tijd via onze social media kanalen: TwitterFacebook en Instagram.

Thema: Excellentie

NP-Euroborg-Locatie-0006.jpg

Gastvrijheid & Toerisme

Boumaboulevard 113 , (Euroborg)
9723 ZS Groningen

Terug naar boven