< Skip to ContentSkip to Navigation
Home Actueel Veel belangstelling voor opleidingen van Noorderpoort

Veel belangstelling voor opleidingen van Noorderpoort

16 maart 2018

De informatiemarkt van Noorderpoort is met ongeveer 1.000 bezoekers boven verwachting druk bezocht. Aankomende studenten die een vervolgopleiding moeten kiezen in het mbo lieten zich massaal voorlichten over de opleidingen van Noorderpoort. De informatiemarkt werd donderdag 15 maart gehouden op de Noorderpoort-locatie aan de Hora Siccamasingel 177 in Groningen.

Van alle opleidingen waren voorlichters aanwezig om inhoudelijke vragen over de opleidingen te beantwoorden. Voor andere vragen, over bijvoorbeeld studiefinanciering, waren studieadviseurs van Studie en Advies beschikbaar. Ouders/verzorgers kregen allemaal de handige Noorderpoort Ouderwijzer mee waarin vragen worden beantwoord over bijvoorbeeld de kosten van de opleiding, ondersteuning op school, en de kans op werk na een bepaalde opleiding.

Met gerichte informatie over opleidingen, beroepen én de arbeidsmarkt wil Noorderpoort toekomstige studenten optimaal begeleiden bij het maken van een bewuste en juiste keuze. Bij Noorderpoort staat het succes van de student namelijk voorop.

Wil je meer informatie of jezelf aanmelden voor een opleiding? Op www.noorderpoort.nl/mbo-opleidingen vind je alle opleidingen van Noorderpoort op een rij.

Thema: Persbericht, Open dagen

Terug naar boven