< Skip to ContentSkip to Navigation
Home Actueel Van techniek naar technologie

Van techniek naar technologie

10 december 2018

Op donderdag 6 november was de eerste decanen- en mentorendag. De dag stond in het teken van techniek naar technologie. Docenten en studenten van Noorderpoort Beroepsonderwijs Stadskanaal, Noorderpoort Technologie & ICT en Noorderpoort Automotive & Logistiek, hebben decanen en mentoren van het voortgezet onderwijs kennis te laten maken met verschillende technische opleidingen.

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van techniek en technologie zijn uitgelicht door studenten en docenten. Ook is besproken wat voor gevolgen deze ontwikkelingen hebben voor de studenten en het onderwijs bij Noorderpoort. De decanen en mentoren zijn zelf ook aan het werk gezet, zo mochten ze onder meer computergestuurd frezen, 3D printen en auto’s spuiten.

Noorderpoort wil jaarlijks decanen en mentoren uitnodigen om relevante opleidingen uit te lichten waarbij de arbeidsmarktrelevantie hoog is. Zodat de mentoren toekomstige studenten kunnen enthousiasmeren voor een opleiding om de stijgende vraag op de arbeidsmarkt te verkleinen.

NP-Automotive-Locatie-0010.jpg

Automotive & Logistiek

Bornholmstraat 31
9723 AW Groningen

muntinglaan_foto_2_1.jpg

Technologie & ICT

Muntinglaan 3
9727 JT Groningen

Stadskanaal nieuwe locatie 2.jpg

Beroepsonderwijs Stadskanaal

Sportparklaan 5
9502 CW Stadskanaal

Terug naar boven