< Skip to ContentSkip to Navigation
Home Actueel Uniek concept Noorderpoort Hotspot opent haar deuren

Uniek concept Noorderpoort Hotspot opent haar deuren

03 april 2019

Op woensdag 10 april opent Noorderpoort Hotspot officieel haar deuren. In deze nieuwe locatie in het opvallende feloranje gebouw bij het Europapark in Groningen kun je terecht voor studieadvies op maat en beroepskeuzetesten. Daarnaast is het dé ontmoetingsplek voor jong en oud. Hier kunnen studenten en andere belangstellenden advies inwinnen over hun loopbaan en over een leven lang leren. Ook voor het bedrijfsleven en instellingen biedt de Hotspot mogelijkheden om, in deze tijden van krapte op de arbeidsmarkt, de toenemende vraag naar her- en bijscholingsmogelijkheden te bespreken.

Daarnaast biedt de Hotspot een podium aan Noorderpoortscholen om innovatie op het gebied van onderwijs en opleidingen te laten zien of te ervaren. De Ondernemersacademie Groningen en het Stage Servicecentrum hebben ook hun standplaats in de Hotspot.

In een collegetour-achtige opzet licht Rob Schuur, voorzitter College van Bestuur Noorderpoort en vicevoorzitter van de Onderwijsraad – hoogste adviesorgaan van de minister – tijdens de opening zijn visie op de toekomst van het beroepsonderwijs toe. 

Concentratie in Groningen-zuid
Met de opening van de Hotspot centreert Noorderpoort zich, met het grootste deel van haar opleidingen in de stad Groningen, in en rondom het Europapark. Onlangs opende Noorderpoort, samen met de Gemeente Groningen, de deuren van het nieuwe Sportcentrum Europapark. In de nazomer van 2018 werd ook de locatie van Noorderpoort aan het Winschoterdiep geopend.

De Noorderpoort Hotspot is te vinden aan de Boumaboulevard 400 in Groningen. Bereikbaar via het gratis nummer 0800 6677885, Whatsapp 06 25681918 of hotspot@noorderpoort.nl

Thema: Persbericht

HotSpot.jpg

Noorderpoort Hotspot

Boumaboulevard 400
9723 ZT Groningen

Terug naar boven