< Skip to ContentSkip to Navigation
Home Actueel Studenten organiseren belevingsmiddag voor kinderen AZC Assen

Studenten organiseren belevingsmiddag voor kinderen AZC Assen

09 april 2019

Studenten van Noorderpoort organiseren op vrijdag 12 april 2019 een creatieve belevingsmiddag voor zo’n 100 kinderen van AZC Assen. Vanuit Noorderpoort wordt er € 200,- geschonken aan het project, zodat de studenten de belevingsmiddag zo mooi en goed mogelijk kunnen invullen.

Verschillende workshops en activiteiten
Tweedejaars studenten van de opleiding Evenementenorganisatie van Noorderpoort Kunst & Multimedia organiseren tal van activiteiten waar de kinderen aan kunnen deelnemen. Zo gaan de kinderen samen met de studenten een levensgroot schilderij maken dat als souvenir in het AZC mag blijven. Maar ook worden er workshops Zumba georganiseerd en kunnen de kinderen hun nagels en haren laten doen in een pop-up mini-wellness centrum.

De themamiddag maakt onderdeel uit van het studiejaar. Elk blok krijgen de studenten een opdracht in een bepaald thema dat de klas samen moet organiseren. Het is de tweede keer dat studenten van Noorderpoort Kunst & Multimedia dit organiseren in het AZC Assen.

Ook studenten van de opleiding Horeca & Bakkerij van Noorderpoort Euroborg Gastvrijheid & Toerisme sluiten aan bij de speciale middag. Zij bakken 150 cup-cakes die de kinderen kunnen versieren. 

Onvergetelijke middag
Tijdens de creatieve belevingsmiddag kunnen kinderen samen met de studenten een middag aan de realiteit ontsnappen. De middag die plaats vindt in het AZC in Assen, begint om 14.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

Thema: Persbericht

KunstMultimedia-locatie-1.jpg

Kunst & Multimedia

Verzetsstrijderslaan 2
9727 CE Groningen

NP-Euroborg-Locatie-0006.jpg

Gastvrijheid & Toerisme

Boumaboulevard 113 , (Euroborg)
9723 ZS Groningen

Terug naar boven