Skip to ContentSkip to Navigation
Home Actueel Studenten Noorderpoort treden op tijdens Swingin’ Groningen

Studenten Noorderpoort treden op tijdens Swingin’ Groningen

13 juni 2018

Tijdens Swingin’ Groningen treedt de unieke muzikale samenwerking Songs & Symphony op. Dit muziekgezelschap bestaat uit de beste singer-songwriters van Noorderpoort Kunst & MultimediaFriese Poort en D-Drive van het Friesland College. De ritmesectie van Noordelijke conservatoriumstudenten en orkestleden van Noordpool Troupe en studentensymfonieorkest Mira maken de samenwerking compleet. Het diverse muziekgezelschap Songs & Symphony treedt op zaterdag 23 juni op, op het podium aan het Waagplein.
 
Songs & Symphony is ontstaan op initiatief van Noorderpoort Kunst & Multimedia. Studenten van de verschillende samenwerkende ROC’s schreven voor Songs & Symphony nieuwe songs die werden gearrangeerd voor deze spannende bezetting van pop -, jazz- en klassieke muzikanten. Reinout Douma, docent Noorderpoort en orkestleider Noordpool Orkest, leidt het muzikale gezelschap.
 
De 24ste editie van het muziekevenement Swingin’ Groningen vindt op 21, 22 en 23 juni plaats in Groningen. Er wordt tijdens het festival vooral jazz, soul en funk ten gehore gebracht op verschillende podia in het centrum. Noorderpoort is al sinds jaar en dag een trouwe partner van Swinin’ Groningen. Songs & Symphony staat op zaterdag 23 juni om 14.30 uur op het Waagplein.

Thema: Persbericht

KunstMultimedia-locatie-1.jpg

Kunst & Multimedia

Verzetsstrijderslaan 2
9727 CE Groningen

Terug naar boven