< Skip to ContentSkip to Navigation
Home Actueel Studenten Noorderpoort produceren familievoorstelling in Grand Theatre

Studenten Noorderpoort produceren familievoorstelling in Grand Theatre

05 december 2019

‘Een multimediale, muzikale, doldwaze sprookjes-kerst-revue voor de hele familie!’, vertelt regisseur Koos Kregel. ‘De kerstrevue vertelt in grote lijnen het verhaal van Assepoester, met een hedendaagse twist.’, aldus Kregel. 

Trots
Teammanager Marcella van der Spoel is trots dat de opleidingen van Noorderpoort Kunst & Multimedia samenwerken om de familievoorstelling in de kerstvakantie op de planken te krijgen: ‘Dit onderstreept het belang van deze opleidingen voor de stad en regio. De voorstelling worden gespeeld door studenten van onze opleidingen en ook achter de schermen wordt door studenten hard gewerkt aan o.a. licht, geluid, decor, video, fotografie, webdesign etcetera. Met zoveel studenten een doldwaze kerstrevue produceren, dat is toch fantastisch?’.

Lang & Gelukkig
Een bekende stoet aan sprookjesfiguren komt voorbij in deze doldwaze muzikale kerstrevue. Van Assepoester tot de Boze Wolf en van Roodkapje tot Klein Duimpje. De boze stiefzusters Paris en Hilton doen aan zuster-bashing. De Boze Wolf heeft forse imagoproblemen. Maar wat voor rol speelt Roodkapje hierin? 

Prins Roderick van Oranje Nassaukade wordt uitgehuwelijkt door zijn moeder. Normaal gesproken eindigt een sprookje met: “… en iedereen leefde nog lang en gelukkig!” Maar zal dat hier wel zo zijn? Laat je verrassen door deze multimediale, muzikale en doldwaze sprookjes-kerstrevue voor de hele familie. En wij beloven een echte witte kerst! 

Première
De studenten spelen samen met acteurs Marieke Klooster, Roger Goudsmit en Taco van Dijk. Na twee try-outs vanaf donderdag 26 december, gaat de voorstelling op vrijdag 27 december in première en speelt tot en met maandag 30 december in het Grand Theatre aan de Grote Markt in Groningen.

Meer informatie en tickets: www.langengelukkiggroningen.nl
Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Thema: pers

KunstMultimedia-locatie-1.jpg

Kunst & Multimedia

Verzetsstrijderslaan 2
9727 CE Groningen

Terug naar boven