< Skip to ContentSkip to Navigation
Home Actueel Studenten Noorderpoort Euroborg Gastvrijheid & Toerisme vallen in de prijzen

Studenten Noorderpoort Euroborg Gastvrijheid & Toerisme vallen in de prijzen

14 februari 2019

Bij de twaalfde editie van HorecaEvenTT gastvrijheidswedstrijden nemen eerste- en tweedejaars studenten Noorderpoort Gastvrijheid & Toerisme vier van de zes prijzen mee naar huis. Een geweldige prestatie van de studenten.

Alle studenten kregen een restaurant- en een bijzettafel voor twee gasten. Ze mochten zelf de tafels aankleden met eigen linnen, bestek, glaswerk en tafelversiering. Vlak voor de wedstrijd kregen de studenten te horen wat de kok ging koken. Hierbij moesten ze een passend wijnadvies geven waarover de jury de studenten ging bevragen.

Naast de wedstrijden Noorderpoort staat dit jaar met een eigen stand op deze beurs in Assen. HorecaEvenTT is een jaarlijks terugkerende vakbeurs. Drie dagen lang stond de TT Hal in Assen in het teken van beleven, zien, ruiken, proeven en horen op het gebied van horeca, grootkeuken en recreatie. Zo komen de nieuwste trends op wijngebied voorbij en kan men kennismaken met allerlei streekproducten uit de regio. Daarnaast wordt tijdens de vakbeurs ook EvenTT Culinair georganiseerd. Dit evenement wordt gezien als een inspiratiebron voor koks, gastheren en gastvrouwen van nu en van de toekomst.

NP-Euroborg-Locatie-0006.jpg

Gastvrijheid & Toerisme

Boumaboulevard 113 , (Euroborg)
9723 ZS Groningen

Terug naar boven