< Skip to ContentSkip to Navigation
Home Actueel Siska volgt de opleiding Leisure & Events

Siska volgt de opleiding Leisure & Events

10 januari 2019

Siska koos voor de opleiding Leisure & Events aan Noorderpoort Euroborg Gastvrijheid & Toerisme. Inmiddels zit ze in het tweede jaar en gaat ze binnenkort stage lopen in het buitenland. Mensen ontvangen, vermaken en blij maken, dat is wat Siska leuk vindt.

“Ik kan allerlei kanten op met de opleiding Leisure & Events. Werken in een animatieteam, werken in hotels, leidinggevende worden van een frontoffice en nog zoveel meer. Daar kwam ik eigenlijk pas achter toen ik aan de opleiding begon. We krijgen bijvoorbeeld ook vakken als management of marketing. Ik vind het leuk om dat ook te leren.  

Ik zit nu in het tweede jaar en het bevalt mij erg goed. Ik wil later graag in het toerisme werken, maar marketing vind ik ook heel leuk. Een combinatie van die twee zou leuk zijn! Mijn ambitie was eigenlijk om actrice te worden, maar tot die opleiding werd ik niet toegelaten. Toen bedacht ik me dat dit wel in dezelfde richting ligt, vooral het animatie-vak. Mensen ontvangen, mensen vermaken, mensen blij maken, dat is wat ik leuk vind.

De stages tijdens de opleiding zorgen ervoor dat je echt leert hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Voor de volgende stage ga ik naar het buitenland. Ik heb mijn zinnen gezet op een vakantiepark in België. Het is een megagroot park waar ze hele grote evenementen organiseren. Hier werd ik via school op geattendeerd tijdens een beurs voor stages. Ik hoop dat ik daar word toegelaten.

Er heerst een hele leuke sfeer bij Noorderpoort. Ik volg mijn opleiding bij Noorderpoort  Euroborg en veel mensen lopen er netjes bij vanwege hun opleiding, in pak bijvoorbeeld. Dat vind ik leuk om te zien en geeft een sfeer die me aanspreekt. Ook de docenten zijn superaardig. Ja, ik zit hier helemaal op mijn plek!

NP-Euroborg-Locatie-0006.jpg

Gastvrijheid & Toerisme

Boumaboulevard 113 , (Euroborg)
9723 ZS Groningen

Terug naar boven