< Skip to ContentSkip to Navigation
Home Actueel Showcasefestival ImpressFest door studenten Noorderpoort

Showcasefestival ImpressFest door studenten Noorderpoort

11 juni 2019

Studenten van Noorderpoort organiseren van 18 tot en met 21 juni het jaarlijkse showcase festival ImpressFest. ImpressFest wordt dit jaar voor de negende keer georganiseerd door studenten van Noorderpoort Kunst & Multimedia. Gedurende vier dagen presenteren de studenten hun beste werk op het gebied van muziek, theater, games, fotografie, films, beeldende kunst en design.

Van alle producten die gedurende het schooljaar worden ontwikkeld, presenteren de studenten tijdens ImpressFest hun allerbeste werk. Van theatervoorstelling tot expositie, van korte film tot game en van applicatie tot een compleet concert. De productie van het hele evenement is in handen van studenten en docenten van Evenementenorganisatie en Podiumtechniek. 

Vrij Volwassen
Het thema van deze editie is Vrij Volwassen. De boodschap: studenten slaan bijna hun vleugels uit en zijn behoorlijk volwassen geworden. Dit betekent vrijheid en zelfstandigheid, maar ook verantwoordelijkheid voor je werk, financiën, stemrecht, etc. Door het hele festival zie je professioneel werk van startende professionals, die aan de vooravond van hun carrière staan. 

Showcasefestival ImpressFest 2019
De studenten die meewerken aan het showcasefestival werken gedurende het hele jaar aan hun producties. Muzikanten, artiesten, kunstenaars, filmmakers, mediavormgevers en fotografen presenteren geselecteerd werk. Ook de website, applicatie en promotiemateriaal worden door studenten zelf vormgegeven. 

ImpressFest vindt plaats van 18 tot en met 21 juni bij Noorderpoort Kunst & Multimedia, Verzetsstrijderslaan 2 in Groningen. Tickets zijn te verkrijgen via de website van Impressfest.

Thema: Persbericht

KunstMultimedia-locatie-1.jpg

Kunst & Multimedia

Verzetsstrijderslaan 2
9727 CE Groningen

Terug naar boven