< Skip to ContentSkip to Navigation
Home Actueel Oriënteren op mbo-onderwijs kan bij Noorderpoort Hotspot

Oriënteren op mbo-onderwijs kan bij Noorderpoort Hotspot

08 januari 2020

Vanaf dinsdag 14 januari 2020 opent Noorderpoort Hotspot gedurende twee dagen per week haar deuren voor vrijblijvend studiekeuzeadvies. Elke dinsdag en donderdag van 12.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom bij de Hotspot om zich te laten informeren en inspireren op het gebied van het aanbod in het mbo.

Weg met keuzestress
Tijdens deze vrije inloopuren kunnen leerlingen van het voortgezet onderwijs, hun ouders/verzorgers en andere geïnteresseerden zich tot in de puntjes voorbereiden op de open dagen van Noorderpoort. Deze worden georganiseerd op vrijdag 24 en zaterdag 25 januari. Gedurende de vrije inloopuren zijn er professionele studieloopbaanadviseurs aanwezig die kunnen helpen bij het maken van een juiste studiekeuze. Naast het voeren van een persoonlijk gesprek, kunnen zij ook helpen met het doorlopen van relevante studiekeuzetesten. Heb je nou geen tijd om op dinsdag- of donderdagmiddag naar de Noorderpoort Hotspot te komen, dan kun je ook op andere momenten bij onze studieloopbaanadviseurs terecht met jouw opleidingsvragen. Dit gebeurt op afspraak. Bel hiervoor het gratis nummer 0800 6677885 of mail hotspot@noorderpoort.nl.

Noorderpoort Hotspot
In het opvallende oranje gebouw op het Europapark in Groningen, naast het voetbalstadion, is de Noorderpoort Hotspot gevestigd. Het is geen school en geen kantoor, maar juist een ontmoetingsplek jong en oud. Hier is iedereen welkom die meer wil weten over het aanbod van Noorderpoort, of over mbo-onderwijs in het algemeen. De Noorderpoort Hotspot is gevestigd aan de Boumaboulevard 400 op het Europapark, in Groningen.

Open dagen Noorderpoort
Noorderpoort organiseert op vrijdag 24 en zaterdag 25 januari de open dagen. Tijdens de open dagen kunnen onder andere leerlingen van het voortgezet onderwijs zich laten informeren over mbo-onderwijs en over de opleiding van hun voorkeur. Ook dit jaar werken er weer zeer veel studenten mee die nu bezig zijn met hun opleidingen.

Thema: Persbericht, Open Dagen 2020

HotSpot.jpg

Noorderpoort Hotspot

Boumaboulevard 400
9723 ZT Groningen

Terug naar boven