< Skip to ContentSkip to Navigation
Home Actueel Opening ZorgThuis Boshof Assen

Opening ZorgThuis Boshof Assen

15 januari 2020

Op donderdag 23 januari wordt het ZorgThuis Boshof in Assen op feestelijke wijze geopend. ZorgThuis Boshof is een samenwerking tussen Icare en Noorderpoort Gezondheidszorg Assen.

Verpleegkundestudenten van Noorderpoort Gezondheidszorg Assen hebben in revalidatiecentrum Boshof twee appartementen ingericht met technologische en innovatieve hulpmiddelen, waarover zij voorlichting geven wanneer cliënten na revalidatie in Boshof weer naar huis gaan.

Ondersteunen, scholen en adviseren
Icare en Noorderpoort creëren met het ZorgThuis ruimte voor studenten en zorgprofessionals om interactieve workshops, scholing en voorlichting te verzorgen over zorgtechnologie. Het doel is om daarmee mensen te ondersteunen zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen wonen. ZorgThuis biedt ook professionals een mooie kans om in de praktijk te leren werken met nieuwe technologie en mensen daarover te kunnen adviseren.

Voor het aanvragen van scholing en voorlichting in ZorgThuis Boshof, kunnen belangstellenden contact opnemen via zorgthuis@noorderpoort.nl.

Programma
De opening vindt plaats op donderdag 23 januari tussen 15.30 uur en 18.00 uur aan de Beilerstraat 38, 9401 PM in Assen. De openingshandeling wordt uitgevoerd door wethouder Harmke Vlieg. Daarna is er gelegenheid tot het bezichtigen van de appartementen en bekijken van innovaties op gebied van zorgtechnologie. Tijdens de opening zijn ook behandelaars van Boshof, Vegro Expertisecentrum hulpmiddelen en Quineto, met het innovatieve beweegspel Qbi aanwezig.

Thema: persbericht

NP-Gezondheidszorg-Locaties-Assen-0004.jpg

Gezondheidszorg Assen

Industrieweg 34
9403 AB Assen

Terug naar boven