< Skip to ContentSkip to Navigation
Home Actueel Onze digitale campus is gestart

Onze digitale campus is gestart

23 maart 2020

De afgelopen periode hebben we met zijn allen hard gewerkt om onze studenten zoveel mogelijk online onderwijs te bieden. Op donderdag 19 maart zijn we hiermee gestart via onze digitale campus.

Het online onderwijs geven we vooral via It’slearning en Skype. Onze docenten hebben hiervoor verschillende online trainingen gehad, en dat gaat ook de komende tijd door. Over een leven lang ontwikkelen gesproken...

Instructies en informatie aan studenten
Onze studenten zijn op de hoogte gebracht vanuit hun opleiding hoe het online onderwijs van start gaat en hoe zij in hun digitale klaslokaal kunnen komen. Op de studentenportal staan hiervoor duidelijke instructies. Wij vragen onze studenten om steeds de portal te blijven volgen voor actuele ontwikkelingen.

Servicecentrum voor vragen van studenten
We kunnen ons heel goed voorstellen dat er – ondanks de instructies – vragen komen bij studenten. Daarom hebben we een speciaal servicecentrum in het leven geroepen voor studenten. Dat is vanaf donderdag 19 maart van 08:00-17:00 uur iedere werkdag te bereiken via 088 230 9000 en via whatsapp op 06 25 68 12 12.

Meer informatie over hoe Noorderpoort met het coronavirus omgaat.

Terug naar boven