< Skip to ContentSkip to Navigation
Home Actueel Noorderpoort organiseert modeshow in Puddingfabriek

Noorderpoort organiseert modeshow in Puddingfabriek

14 mei 2019

Op woensdag 15 mei organiseert Noorderpoort haar jaarlijkse modeshow in de Puddingfabriek. Het thema is 'The Creative Gathering'. De show is volledig in handen van studenten van Noorderpoort Business & Administratie en Noorderpoort Kunst & Multimedia in samenwerking met verschillende docenten, waaronder mode-ontwerper Jan Boelo Drenth.

Afstudeerprojecten centraal

De avond bestaat uit twee verschillende shows. De eerste show wordt verzorgd door eerstejaars studenten van de opleiding Junior stylist mode. De tweede door afstuderende studenten van de opleidingen Ondernemer retail mode en Verkoop specialist mode. Zij laten hun creaties aan het publiek zien.

Krachten bundelen

Tot vorig jaar werd deze jaarlijkse modeshow door studenten van Noorderpoort Business & Administratie georganiseerd in MartiniPlaza, onder de naam "Dare to create". Dit jaar is actief ingezet op een multidisciplinaire samenwerking tussen studenten van verschillende opleidingen. De studenten van de mode- en interieuropleidingen werken samen met studenten van de opleidingen Medewerker evenementen organisatie en AV-specialist. Door hun krachten te bundelen zetten zij dit jaar samen een spetterende show neer. 

*Afbeelding: Dare to create 2017

Thema: persbericht

BusAdm-Buitenzijde-0008.jpg

Business & Administratie

Hora Siccamasingel 177
9721 HE Groningen

KunstMultimedia-locatie-1.jpg

Kunst & Multimedia

Verzetsstrijderslaan 2
9727 CE Groningen

Terug naar boven