< Skip to ContentSkip to Navigation
Home Actueel Noorderpoort ook tijdens zomer bereikbaar

Noorderpoort ook tijdens zomer bereikbaar

09 juli 2019

Tijdens de zomervakantie is Noorderpoort bereikbaar voor iedereen die vragen heeft over de start van het nieuwe schooljaar.

De zomerbereikbaarheid van Noorderpoort is bedoeld voor studenten die nog geen opleiding hebben geregeld, of vragen hebben over hun toekomstige studie. Ook kunnen ouders/verzorgers van huidige en nieuwe Noorderpoortstudenten contact opnemen met Noorderpoort bij overige vragen of voor informatie over aanmelding en inschrijving bij een opleiding.

De locatie Noorderpoort Hotspot, aan de Boumaboulevard 400 in Groningen is van 22 juli tot en met 23 augustus op werkdagen tussen 09.00 en 15.00 uur geopend, ook voor bezoekers.

Studie starten bij Noorderpoort
Studenten die komend schooljaar beginnen bij Noorderpoort vinden op de site  studiestartenbijnoorderpoort.nl informatie over de start van hun schooljaar. Per school en per opleiding is hier onder meer informatie te vinden over de introductie, eerste lesdag, het boekenpakket en ondersteunend lesmateriaal, waarmee zij goed voorbereid beginnen aan hun schooljaar.

Studenten die al een opleiding volgen bij Noorderpoort, kunnen alle informatie inzien via Noorderportal, het intranet van Noorderpoort.

Zomerbereikbaarheid
Het team zomerbereikbaarheid van Noorderpoort is van 22 juli tot en met 23 augustus tussen 09.00 en 15.00 uur bereikbaar via het gratis informatienummer 0800 – 6677885, per mail: hotspot@noorderpoort.nl, of via WhatsApp: 06 - 25 68 19 18.

 

Thema: persbericht

Terug naar boven