< Skip to ContentSkip to Navigation
Home Actueel Noorderpoort in de zomer bereikbaar voor vragen

Noorderpoort in de zomer bereikbaar voor vragen

06 juli 2020

Ook tijdens de zomervakantie is Noorderpoort bereikbaar voor scholieren en studenten die vragen hebben over de start van het nieuwe studiejaar. De Zomerbereikbaarheid van Noorderpoort is bedoeld voor scholieren en studenten die nog geen vervolgstudie hebben geregeld, of vragen hebben over hun toekomstige opleiding. Ook (ouders/verzorgers van) huidige en nieuwe Noorderpoortstudenten kunnen in de zomervakantie bij Noorderpoort terecht.

Studie starten bij Noorderpoort
Studenten die na de zomervakantie beginnen bij Noorderpoort vinden op de site studiestartenbijnoorderpoort.nl per school en per opleiding de informatie waarmee zij goed voorbereid van start kunnen met hun opleiding. Naast praktische informatie, staan hier instructies voor het bestellen van boeken en bestellijsten voor kleding en/of gereedschap.  

Studenten die al een opleiding volgen bij Noorderpoort, maar ook nieuwe studenten die in het bezit zijn van inloggegevens, vinden hun informatie via Noorderportal bij het onderdeel Weten & Regelen.

Uiterlijk 2 september horen alle studenten wanneer zij op school worden verwacht en hoe de start van hun studiejaar eruit zal zien.

Zomerbereikbaarheid
Het team zomerbereikbaarheid van Noorderpoort is van 20 juli tot en met 21 augustus tussen 09.00 en 15.00 uur bereikbaar via het gratis informatienummer 0800 – 6677885, per mail: hotspot@noorderpoort.nl, via WhatsApp: 06 - 25 68 19 18 of via chat op www.noorderpoort.nl.

Thema: persbericht

Terug naar boven