Skip to ContentSkip to Navigation
Home Actueel Noorderpoort doet mee met internationale game wedstrijd

Noorderpoort doet mee met internationale game wedstrijd

23 januari 2018

Van vrijdag 26 tot zondag 28 januari organiseert Noorderpoort in samenwerking met Alfa-college de Global Jam 2018. Tijdens deze wedstrijd krijgen teams van beide scholen 48 uur de tijd om een interactieve en innovatieve game te bouwen. 
 
Internationale wedstrijd
De Global Jam is een internationale wedstrijd waaraan teams uit de hele wereld deelnemen. Deze teams zijn, naast studenten, ook gevuld met professionals uit het werkveld. In totaal doen vanuit Noord-Nederland zeventien teams mee met bijna veertig Noorderpoortstudenten en negen Alumni van Noorderpoort. Verder doen er ook nog studenten mee van het Alfa-college en van het Deltion College. 
 
Showcase met vakjury
De deelnemers hebben tot en met zondag de tijd om een volledige game te bouwen. Hun uiteindelijke eindproduct presenteren zij aan een professionele vakjury tijdens de Showcase op zondagmiddag. Deze Showcase wordt georganiseerd van 16.30 tot 18.00 in de Noorderpoortlocatie aan de Pop Dijkemaweg 88 in Groningen. Gedurende de Global Jam zijn de ontwikkelingen van de teams op de voet te volgen dankzij een livestream op YouTube

Thema: Persbericht

KunstMultimedia-locatie-1.jpg

Kunst & Multimedia

Verzetsstrijderslaan 2
9727 CE Groningen

Terug naar boven