< Skip to ContentSkip to Navigation
Home Actueel Noorderpoort biedt nieuwe opleiding voor servicemedewerker

Noorderpoort biedt nieuwe opleiding voor servicemedewerker

11 januari 2018

Noorderpoort start in het schooljaar 2018/2019 met de opleiding Servicemedewerker Breed niveau 2. Deze opleiding speelt in op een snel veranderend werkveld, door studenten op te leiden die zeer breed inzetbaar zijn. 
 
Inspelen op veranderend werkveld
Omdat banen qua inhoud snel veranderen, zijn organisaties steeds vaker op zoek naar werknemers die op veel verschillende gebieden praktijkgerichte vakkennis in huis hebben. De opleiding Servicemedewerker Breed maakt van de studenten een dienstverlenende medewerker met kennis van zaken op gebied van Zorg & Welzijn of Zakelijk & Commercieel. De studenten kunnen na hun studie doorstuderen op een mbo-opleiding niveau 3 of niveau 4. Maar hij of zij kan er ook voor kiezen om aan het werk te gaan. Dit kan bijvoorbeeld bij een ziekenhuis, een verzorgingstehuis, een winkel of bij een gemeentelijke organisatie.
 
Studenten worden breed opgeleid
Servicemedewerker Breed is een opleiding die een directe binding heeft met het werkveld, waardoor de studenten hun opgedane kennis direct in de praktijk kunnen brengen. De studenten worden opgeleid tot jonge alleskunners die ondersteunen in het bedrijfsproces. Tijdens de opleiding leren de studenten wat goed werknemerschap inhoudt. Hierbij kun je denken dat studenten competenties onder de knie krijgen, zoals klantgericht werken, dienstbaar en behulpzaam opstellen naar collega’s en schoon en netjes werken. De focus ligt hierbij op het eigen maken van een servicegerichte en dienstverlenende houding in professionele werksituaties. 
 
De opleiding Servicemedewerker Breed niveau 2 start in september 2018 en wordt aangeboden op Noorderpoortlocaties in Appingedam, Stadskanaal, Veendam, Winschoten en Groningen.

Thema: Persbericht

02_Eemsdollard_Beroepsonderwijs_Appingedam__2015-2Worddocument.JPG

Beroepsonderwijs Appingedam

Opwierderweg 2
9902 RC Appingedam

Stadskanaal nieuwe locatie 2.jpg

Beroepsonderwijs Stadskanaal

Sportparklaan 5
9502 CW Stadskanaal

01_Beroepsonderwijs_Veendam__2015-3DTPVormgeving.jpg

Beroepsonderwijs Veendam

Hertenkampstraat 6
9641 GA Veendam

NP_WinschotenCampus_7310_verkleind.jpg

Campus Winschoten

P.C. Hooftlaan 1
9673 GS Winschoten

BusAdm-Buitenzijde-0008.jpg

Business & Administratie

Hora Siccamasingel 177
9721 HE Groningen

Terug naar boven