< Skip to ContentSkip to Navigation
Home Actueel Maximale score Blik op Werk voor Noorderpoort Educatie

Maximale score Blik op Werk voor Noorderpoort Educatie

09 mei 2019

Noorderpoort Educatie mag heel 2019, net als voorgaande jaren, het keurmerk Blik op Werk blijven voeren. Educatie van Noorderpoort heeft hierbij vier sterren toegekend gekregen. Dit is het hoogst haalbare aantal sterren.
 
Volgens de audit van Blik op Werk voldoet Noorderpoort Educatie aan alle normen die het keurmerk stelt. Blik op Werk heeft voor de kwaliteit van de opleidingen en scholingstrajecten vier sterren toegekend. Hiermee is een extra ster ten opzichte van het vorig jaar in de wacht gesleept. Met het keurmerk mag Noorderpoort ook heel 2019 de inburgering aan nieuwkomers in Nederland blijven verzorgen.
 
Onderscheiden andere aanbieders
Noorderpoort Educatie onderscheidt zich van andere aanbieders van inburgeringstrajecten door zich op de vraag van de klanten te richten. De school participeert in lokale netwerken en werkt daarbij samen met gemeenten, bedrijven en instellingen voor het vormgeven van het onderwijs, volwasseneducatie en inburgering. Peter Zwarter, directeur Noorderpoort Educatie: ‘We zijn bijzonder trots op onze samenwerkingspartners bij het organiseren van stages voor nieuwkomers. Ook stellen wij ons netwerk beschikbaar aan mensen die in hun land van herkomst ondernemer waren.’
 
Noorderpoort Educatie
Noorderpoort Educatie biedt inburgeringstrajecten, alfabetiseringscursussen, Nederlands voor anderstaligen en Staatsexamen Nederlands aan. Het cursusaanbod en de inburgeringstrajecten van Noorderpoort Educatie zijn bestemd voor studenten van achttien jaar en ouder.
 
Stichting Blik op Werk
Stichting Blik op Werk is een onafhankelijk kwaliteits- en kennisinstituut dat jaarlijks de kwaliteit van inburgeringstrajecten in Nederland controleert. Om in aanmerking te komen voor het Keurmerk Blik op Werk moet onder andere de norm 'tevredenheid klanten' worden gehaald. Deze norm is een 6,5 als gemiddeld rapportcijfer. Educatie zit met een 8,1 hier ruim boven.

Thema: Persbericht

BusAdm-Buitenzijde-0008.jpg

Educatie

Hora Siccamasingel 177
9721 HE Groningen

Terug naar boven