< Skip to ContentSkip to Navigation
Home Actueel Kayleigh volgt de opleiding managementassistent

Kayleigh volgt de opleiding managementassistent

21 januari 2019

Van allround schoonheidsspecialiste tot managementassistent. Dat zijn twee totaal verschillende opleidingen. Zonde? Echt niet! Kayleigh weet precies hoe ze deze twee opleidingen in de toekomst wil combineren en heeft haar droombaan helder voor de bril.

“Ik zit nu in het 3e jaar van de opleiding Managementassistent en ik heb het erg naar m’n zin. Hiervoor heb ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond. Dit vond ik ook erg leuk, maar het vakgebied is erg specifiek. De opleiding die ik nu volg is juist heel breed. Als managementassistent ben je de duizendpoot binnen een bedrijf en het werk is heel divers. Dat spreekt me aan.

Ik moet zeggen dat ik de opleiding best pittig vind. Je moet de Nederlandse taal en de Engelse taal goed spreken en schrijven. Maar gelukkig is er alle ruimte voor ontwikkeling. Als je bepaalde vakken lastig vindt, kun je bijles volgen en de docenten hebben altijd tijd voor je als je een vraag hebt. Ze doen er alles aan om je te helpen. Naast de basisvakken als Nederlands en Engels krijgen we veel leuke vakken die echt op de praktijk gericht zijn. We werken dan met echte cases.

Ik ben een Noorderpoort-fan. Dit jaar ga ik stagelopen bij mijn oude opleiding bij Noorderpoort en ook mijn vorige stage heb ik hier gelopen, toen bij de Frontoffice. Uiteindelijk hoop ik hier ook een baan te vinden. Ik vind het leuk om op een school te werken. De sfeer is prettig onder collega’s en docenten en ik vind met studenten werken heel leuk. De sfeer hier bij Noorderpoort is sowieso heel fijn. Iedereen laat elkaar in z’n waarde en de contacten zijn informeel en lekker los. Daar hou ik van.

Mijn ultieme toekomstdroom? Dat is een baan als managementassistent en een eigen schoonheidssalon combineren. Zo heb ik de vastigheid van een 9 tot 5 baan, en kan ik eventuele vrije dagen of in het weekend in mijn eigen schoonheidssalon aan de slag. En maak ik optimaal gebruik van mijn twee opleidingen. Ja, dat lijkt me fantastisch.”

Thema: Open dagen

Terug naar boven