Skip to ContentSkip to Navigation
Home Actueel Informatieavond: 14 maart 2019

Informatieavond: 14 maart 2019

12 maart 2019

Op donderdag 14 maart a.s. organiseert Noorderpoort een informatieavond voor toekomstige studenten, die nog een keuze moeten maken voor een vervolgopleiding in het mbo.

Tijdens deze informatieavond zijn (bijna) alle locaties van Noorderpoort te bezoeken. Op alle scholen zijn voorlichters en studenten aanwezig om aankomende studenten te helpen bij het maken van de juiste keuze. Er is alle ruimte voor een persoonlijk gesprek. Aankomende studenten en hun ouders kunnen eventueel enkele lokalen bekijken en/of een rondleiding volgen. Tijdens deze avond kunnen aankomende studenten zich ook direct aanmelden.

Wanneer aankomende studenten nog helemaal niet weten wat ze willen, dan zijn ze ook van harte welkom op Noorderpoort Hotspot. Noorderpoort Hotspot is open tijdens de informatieavond. Hier kunnen aankomende studenten en hun ouders terecht met vragen over bijvoorbeeld de studiekeuze, de kosten van de opleiding, de inschrijving, een beroepskeuzetest, passend onderwijs, begeleiding, noem maar op. Noorderpoort Hotspot is gevestigd in een opvallend oranje gebouw aan de Boumaboulevard 400 op het Europapark in Groningen.

Noorderpoort probeert door gerichte informatie over opleidingen, beroepen en de arbeidsmarkt de toekomstige studenten te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Voor Noorderpoort staat het succes van de student voorop.

Meer weten?
Wanneer: Donderdag 14 maart 2019
Waar: (Bijna) alle locaties Noorderpoort
Tijd: 17.00 – 20.00 uur
Welke opleidingen: Informatie over alle opleidingen

Let op: het gebouw van Noorderpoort Energy & Maritime in Delfzijl moet verstevigd worden. Daarom kunnen we geen bezoekers ontvangen in dit gebouw tijdens de informatieavond. Belangstellenden voor de opleidingen van Energy & Maritime zijn van harte welkom op de locatie Muntinglaan 3 in Groningen.

Kijk voor meer informatie over locaties en tijden op noorderpoort.nl/open-dagen
Bij en rondom deze Noorderpoortlocaties is voldoende parkeerruimte.

 

Thema: persbericht, Open dagen

Terug naar boven