Skip to ContentSkip to Navigation
Home Actueel ImpressFest 2018 zit Vol Verlangen

ImpressFest 2018 zit Vol Verlangen

11 juni 2018

Studenten van Noorderpoort organiseren van 20 tot en met 23 juni ImpressFest. ImpressFest is hét jaarlijkse showcase festival van Noorderpoort Kunst & Multimedia. Gedurende vier dagen presenteren studenten van verschillende kunstvakopleidingen hier hun beste werk.
 
Opening ImpressFest Stadsschouwburg Groningen
Op maandag 18 juni wordt ImpressFest officieel geopend met een première in de Stadsschouwburg van Groningen. Studenten tonen hun talenten op het gebied van kunst, muziek, theater, film en fotografie. Het thema van ImpressFest 2018 in Vol Verlangen. Tijdens de opening geven de studenten handen en voeten aan hun verlangen naar een mooie toekomst en een betere wereld.
 
Showcasefestival ImpressFest 2018 
ImpressFest vindt plaats van 20 tot en met 23 juni en wordt dit jaar voor de achtste keer georganiseerd. De studenten die meewerken aan het showcasefestival werken gedurende het hele jaar aan hun producties. Muzikanten, artiesten, kunstenaars, filmmakers, mediavormgevers en fotografen presenteren geselecteerd werk. Ook de website, applicatie en promotiemateriaal worden door studenten zelf vormgegeven. ImpressFest wordt georganiseerd en gerealiseerd door studenten en docenten van de Evenementenorganisatie en de Podium- en Evenemententechniek van Noorderpoort Kunst & Multimedia. 

Thema: Persbericht

KunstMultimedia-locatie-1.jpg

Kunst & Multimedia

Verzetsstrijderslaan 2
9727 CE Groningen

Terug naar boven