< Skip to ContentSkip to Navigation
Home Actueel IBS-opleiding Noorderpoort Best Practice Centre

IBS-opleiding Noorderpoort Best Practice Centre

08 mei 2019

De Engelse Standards Verifier heeft de opleiding International Business Studies van Noorderpoort Business & Administratie beoordeeld als een Best Practice Centre. IBS dient hiermee als voorbeeld voor andere BTEC-Centres.
 
Volgens het onderzoek heeft IBS van Noorderpoort een programma dat studenten uitdaagt. Volgens de Standards Verifier zijn de lessen van docenten van hoge inhoudelijke kwaliteit en geven zij met lovenswaardig enthousiasme les, waardoor studenten zich gesteund voelen om nieuwe kennis en vaardigheden te kunnen leren. Daarnaast heeft het team volgens het onderzoek een robuuste en constructieve manier van werken, waardoor het werk van de studenten en het werk van het team van de hoogste kwaliteit is. Onder andere dankzij deze positieve punten, wordt IBS van Noorderpoort  beoordeeld als een Best Practice Centre, dat als voorbeeld dient voor andere BTEC-Centres.
 
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Begin april 2019 kreeg het team IBS voor het derde achtereenvolgende jaar bezoek van een  Standards Verifier uit Engeland. Deze Standards Verifier kijkt of de opleiding en het team voldoen aan alle kwaliteitseisen die bij het Engelse diploma horen. Daarbij worden gesprekken gevoerd met studenten, docenten en leidinggevenden en wordt onder andere al het gemaakte examenwerk, verschillende procedures en de administratie gecontroleerd en getoetst aan de kwaliteitseisen.
 
Het team van IBS is zeer blij met deze waardering van de Standards Verifier. Dit jaar is bij Noorderpoort Euroborg Gastvrijheid & Toerisme een tweede BTEC-opleiding gestart. Noorderpoort wil in de toekomst meer tweetalige BTEC-opleidingen opzetten, om zo studenten nog meer kansen en mogelijkheden te bieden om zich ook op internationaal vlak te ontwikkelen.

Thema: persbericht

BusAdm-Buitenzijde-0008.jpg

Business & Administratie

Hora Siccamasingel 177
9721 HE Groningen

NP-Euroborg-Locatie-0006.jpg

Gastvrijheid & Toerisme

Boumaboulevard 113 , (Euroborg)
9723 ZS Groningen

Terug naar boven