Skip to ContentSkip to Navigation
Home Actueel Genomineerden Steps to My Future 2018

Genomineerden Steps to My Future 2018

10 april 2018

De top 3 van de filmwedstrijd Steps to my Future is bekend. Dit jaar komen de genomineerde filmpjes van de opleidingen Constructiewerker, Pedagogisch Medewerker en Mediavormgeving. De uiteindelijke winnaar van de wedstrijd Steps to my Future wordt bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de Noorderpoort Jaarprijs op 17 april in MartiniPlaza. 

De afgelopen maanden zijn vele Noorderpoortstudenten druk bezig geweest met de opdracht om in een filmpje van drie minuten hun toekomstige beroep in beeld te brengen. De jury was meer dan eens blij verrast door het aangeleverde materiaal. De jury ziet elk jaar weer een enorme vooruitgang in de kwaliteit van de filmpjes. 

Good Guidance
Steps to my Future maakt onderdeel uit van het Europese project Good Guidance. Het doel van dit project is om de kennis van studenten op het gebied van hun toekomstig beroep te vergroten. Studenten van verschillende opleidingen hebben hun toekomstige beroep in beeld gebracht in een video van maximaal drie minuten.

Kaarten reserveren voor de Noorderpoort Jaarprijs 2018
De Noorderpoort Jaarprijs wordt dit jaar voor de twintigste keer uitgereikt aan een student die uitblinkt in vakmanschap, professionaliteit, betrokkenheid, ambitie en/of creativiteit. Naast de bekendmaking van winnaar van de Noorderpoort Jaarprijs, wordt op 17 april ook de Medewerker van het Jaar bekendgemaakt. Daarnaast zien we ook de winnende film van Steps to my Future. Het feestelijke programma van de Noorderpoort Jaarprijs start om 20.00 uur in MartiniPlaza, Groningen. Gratis toegangskaarten voor het feest kunnen besteld worden via de website van Noorderpoort.

Freelance Fotograaf - Media Vormgeving 

Pedagogisch Medewerker 

Constructiemedewerker

 

KunstMultimedia-locatie-1.jpg

Kunst & Multimedia

Verzetsstrijderslaan 2
9727 CE Groningen

01_Gezondheidszorg___Welzijn__2015-3DTPVormgevingverkleind.jpg

Gezondheidszorg & Welzijn

Verlengde Visserstraat 20
9718 JB Groningen

Terug naar boven