< Skip to ContentSkip to Navigation
Home Actueel Beleef Dark Light Night 2019

Beleef Dark Light Night 2019

07 november 2019

Op 14 november 2019 vindt de tweede editie plaats van DarkLightNight. Meer dan 200 studenten van Noorderpoort Kunst & Multimedia zetten de locatie volledig in het teken van licht en donker.

Multidisciplinaire samenwerking
Dark Light Night is een multidisciplinaire samenwerking tussen meerdere opleidingen van Noorderpoort Kunst & Multimedia. Om deze spectaculaire avond te realiseren slaan studenten van de opleidingen Artiest, Acteur, Musicalperformer, Muzikant, Art & Design, AV-Specialist, Podiumtechnicus, Fotograaf, Medewerker Evenementenorganisatie en Mediavormgever de handen in één.

Dark Light Night
De avond zit vol met verrassende experimenten en inspirerende programmaonderdelen. Beleef exposities in het donker, bekijk een theatervoorstelling, luister en aanschouw bands in bijzonder licht en ga de uitdaging aan om te gamen in blacklight. Dit is slechts een kleine greep uit alle activiteiten van deze verwonderende avond. Kom langs en laat u verrassen door het overweldigende resultaat van deze samenwerking.

Iedereen is welkom
Om 19.00 uur opent Noorderpoort Kunst & Multimedia haar deuren aan Verzetsstrijderslaan 2 in Groningen voor iedereen die zijn of haar zintuigen wil laten prikkelen. Voor € 2,50 (inclusief koffie/thee) beleef je deze Dark Light Night. De avond heeft een doorlopend programma tot 22.00 uur, waarbij studenten van al onze opleidingen hun kunsten tonen.

Nieuwsgierig geworden? Volg ons event op Facebook.

Tot 14 november!

Thema: persbericht

KunstMultimedia-locatie-1.jpg

Kunst & Multimedia

Verzetsstrijderslaan 2
9727 CE Groningen

Terug naar boven